Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο διακινητών παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε ισάριθμες υποθέσεις.

Στη σύλληψη δύο ατόμων για δύο διαφορετικές υποθέσεις μεταφοράς παράτυπων μεταναστών προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για Πακιστανούς 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες σε διαφορετικούς χρόνους, στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), να μεταφέρουν με δύο οχήματα αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, αφού ακινητοποιήθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό τους συνολικά επτά παράτυποι αλλοδαποί (από Πακιστάν και Αφγανιστάν), ενώ συνελήφθησαν και οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Μυγδονίας, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω οδηγοί στερούνται αδείας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.