Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε μαγαζιά τα οποία διατηρούσαν παρανόμως υπολογιστές με τυχερά παιχίδια - Συνελήφθησαν και οι θαμώνες

Σε συλλήψεις ατόμων για παράνομα παίγνια προχώρησε τις τελευταίες δύο ημέρες η αστυνομία σε δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν την Παρασκευή το απόγευμα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητάς τους συνέλαβαν τον 39χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, διότι είχε εγκαταστήσει 26 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 3 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Επιπλέον, στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία και μικροπόσοτητα κάνναβης.
 
Επιπλέον, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, συνέλαβαν έναν 42χρονο, υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Ευόσμου, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 1 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια από θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ