Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις 11 ατόμων για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα

Συλλήψεις συνολικά 11 ατόμων για ναρκωτικά και διωκτικά έγγραφα κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

- 7 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ των συλληφθέντων, συμπεριλαμβάνονται:
- δύο άτομα ηλικίας 21 και 27 ετών, καθώς, χθες το βράδυ, στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), διαπιστώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ότι ο δεύτερος προμήθευσε τον πρώτο με μικροποσότητα κάνναβης.

- 27χρονος, ο οποίος κατελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες το πρωί, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, να κατέχει μικροδέμα κάνναβης βάρους 15 γραμμαρίων.

- 4 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.  
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, 46χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή της, για το αδίκημα της Πλαστογραφίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.