Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συμφωνία Συλλόγου Γονέων με διαγνωστικό κέντρο για pcr με 28 ευρώ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Ευόσμου μετά από συμφωνία με διαγνωστικό κέντρο εξασφάλισε μοριακό τεστ στα 28 ευρώ

Μοριακό τεστ στα 28 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η τιμή χρέωσης των PCR τεστ για τον κορωνοϊό από τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές είναι 47 ευρώ. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας την περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία, προχώρησε σε συμφωνία με το διαγνωστικό κέντρο «ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ», που βρίσκεται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 50, στην περιοχή του Ευόσμου.

Έτσι εξασφάλισε χαμηλότερη τιμή για τη διενέργεια μοριακού τέστ. Πλέον οι γονείς και τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου με τις ειδικές βεβαιώσεις που θα προμηθευτούν από τον Σύλλογο, θα δικαιούνται αποκλειστικά τη διενέργεια pcr test στα 28 ευρώ.

Παράλληλα, στο φαρμακείο Χαράλαμπος Κουστερίδης επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου 42, στον Εύοσμο, θα μπορούν να κάνουν και rapid test στην τιμή των 4 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται, «αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο Σύλλογος μας με αποφασιστικότητα και εύστοχες πρωτοβουλίες, θωρακίζει όλα τα μέλη του προσφέροντας επιλογές, εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ελπίζουμε να εκλείψει σύντομα».