Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια οπαδών του Άρη με τα ΜΑΤ έξω από το Παλέ (φωτο)

Οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» επιχείρησαν να προσεγγίσουν λεωφορείο του ΟΑΣΘ που περνούσε από την οδό Εγνατία και μετέφερε φίλους του «Δικεφάλου».

Ένταση επικράτησε έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γύρω στις 16:30, πριν την έναρξη του εν εξελίξει, κρίσιμου για τον Άρη, αγώνα εναντίον του Περιστερίου για τη Basket League.

Συγκεκριμένα, οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» επιχείρησαν να προσεγγίσουν λεωφορείο του ΟΑΣΘ που περνούσε από την οδό Εγνατία, στο ύψος του Παλέ, και μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ προς την Τούμπα, όπου ο «Δικέφαλος» αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΛ στις 18:00.

Με την άμεση επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οπαδοί του Αρη απωθήθηκαν με αποτέλεσμα το λεωφορείο να συνεχίσει κανονικά την πορεία του. Ωστόσο, η ένταση συνεχίστηκε έξω από τις θύρες του κλειστού γηπέδου. Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από περίπου 20 λεπτά.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή από τον ΟΑΣΘ στους οδηγούς να αλλάξουν τα δρομολόγιο για να αποφευχθούν σκηνικά έντασης μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά ούτε και προσαγωγές ή συλλήψεις.