Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 32χρονη ασθενής στον Άγιο Παύλο θετική στον κορωνοϊό

Αρκετοί εργαζόμενοι φέρεται να ήρθαν σε επαφή με την 32χρονη, αφού η κοπέλα βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο και θα μπουν σε καραντίνα.

Συναγερμός σήμανε από το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, όταν 32χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν για μέρες με χρόνιο νόσημα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.  Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο η γυναίκα ήταν απύρετη, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε κάποια δέκατα. Σε τεστ που της έγινε, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ethnos.gr η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», Βασιλική Χύτα, αμέσως εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τον ΕΟΔΥ και ξεκίνησε ιχνηλάτηση, προκειμένου να εντοπιστούν όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με την 32χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 11 εργαζόμενοι που φέρεται να ήρθαν σε επαφή με την 32χρονη, αφού η κοπέλα βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο θα μπουν σε καραντίνα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού στον «Άγιο Παύλο».