Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δέσμευση ΕΛΑΣ για στοχευμένες παρεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους του κέντρου.

Συνάντηση για τα προβλήματα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ του σωματείου «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης» και εκπροσώπων της ΕΛΑΣ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους του κέντρου, όπως η ηχορύπανση, η διακίνηση ναρκωτικών και η εγκληματικότητα.

Η πλευρά του Σωματείου κατέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων της ΓΑΔΘ υπήρξε η υπόσχεση για περισσότερες στοχευμένες δράσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Παράλληλα, από την πλευρά της Αστυνομίας παρατέθηκαν στοιχεία από τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης, ενώ τονίστηκε η έμφαση που δίνεται στη δίκυκλη αστυνόμευση.

«Το σωματείο μας έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και πιστεύουμε ότι οι, από πλευράς Αστυνομικής Διεύθυνσης υποσχέσεις για πλέον στοχευμένες παρεμβάσεις, ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς, θα αποδώσουν σύντομα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης».