Skip to main content

Στη ΔΕΘ η Γεννηματά - Ενημερώθηκε για την ανάπλαση από τη διοίκηση

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε τη χαρά της για το ότι η 85η ΔΕΘ πραγματοποιείται τελικά μετά την περσινή απουσία

Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Φώφη Γεννηματά, υποδέχθηκε σήμερα η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στα γραφεία της, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, κ. Τάσος Τζήκας, ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για την 85η ΔΕΘ, η οποία, όπως είπε, διοργανώνεται με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Επίσης, της παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της ανάπλασης του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου, αλλά και τη σχεδιαστική πρόταση που έλαβε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την Ανάπλαση.

Από την πλευρά της, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τη χαρά της για το ότι η 85η ΔΕΘ πραγματοποιείται τελικά μετά την περσινή απουσία, ενώ αναγνώρισε τη δουλειά που έχει γίνει από τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη συμβολή της στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της Έκθεσης.