Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Καράογλου με το προεδρείο της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στον δήμο Δέλτα

Ο βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τη ΔΗΜΤΟ του κυβερνώντος κόμματος στον δήμο Δέλτα - Τους συνεχάρηκε για την εκλογική επιτυχία

Συνάντηση εργασίας με το νεο προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον δήμο Δέλτα πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, εγκαινιάζοντας σειρά επαφών με όλα τα στελέχη που εκλέχθηκαν στις κομματικές οργανώσεις της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης μετά τις αρχαιρεσίες της 24ης Οκτωβρίου.

Ο βουλευτής τους συνεχάρηκε για την εκλογική επιτυχία, ευχόμενος η θητεία τους να γίνει συνώνυμη της ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατέστησε σαφές πως θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, δεσμευόμενος ότι θα αγωνιστεί μαζί τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου Δέλτα, όπως πράττει άλλωστε για όλους τους δήμους της εκλογικής του περιφέρειας.

«Θέλω να γνωρίζετε πως θα βρίσκομαι διαρκώς στο πλευρό σας. Μαζί, μέσα από σκληρή και εντατική δουλειά, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» τόνισε, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του για μια γόνιμη, ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη.

«Μοναδικό μέλημά μας είναι οι συμπατριώτες μας» πρόσθεσε, εξηγώντας πως το μεγάλο στοίχημα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας. «Στον δήμο Δέλτα και παντού προωθούμε τις μεγάλες ανατροπές και υπερβάσεις που αλλάζουν την Ελλάδα. Είμαστε η δύναμη της δημιουργίας, είμαστε υπερήφανα μέλη μιας μεγάλης πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας» συμπλήρωσε ο κ. Καράογλου.