Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Κυμπουρόπουλου με δήμαρχο Καλαμαριάς - Τι ειπώθηκε

Με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμαριάς - Βλέψεις για επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας

Τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο υποδέχτηκε στο γραφείο του το πρωί ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα βιώσιμης αστικής κινητικότητας, παρουσία και του εντεταλμένου για τα εν λόγω ζητήματα συμβούλου, Δημήτρη Μουρατίδη.

Ο κ. Δαρδαμανέλης, παρουσίασε στον κ. Κυμπουρόπουλο τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο δήμος Καλαμαριάς, τόσο σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, όσο και σε επίπεδο έργων, που αφορούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, βλέποντας την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει ο δήμος Καλαμαριάς τα θέματα αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.

Ο ευρωβουλευτής δεσμεύτηκε να προωθήσει την επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας αναγνωρίζοντας ότι  η παρουσία της θα βοηθήσει στην ευταξία και την εφαρμογή των αποφάσεων που λαμβάνονται.

Τέλος, οι τρεις συζήτησαν για εφαρμογές και έργα που μπορούν να λάβουν χώρα στον δήμο Καλαμαριάς, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των ΑΜΕΑ.