Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Μιχαηλίδου-Αντωνίου με θέμα την υποστήριξη των πολιτών

Η επικεφαλής του γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού συναντήθηκε με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη.

Με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής του γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιούν κυβερνητικά στελέχη στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν προγράμματα και δράσεις, που αφορούν στην υποστήριξη και ανακούφιση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

«Σε μία δύσκολη περίοδο, που διανύουμε λόγω της πανδημίας, προτεραιότητα μας είναι να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να υλοποιήσουμε μια κοινωνική πολιτική για όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνίου και πρόσθεσε:

«Σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προχωράμε στο σχεδιασμό και νέων σημαντικών δράσεων στη μετά covid-εποχή.»