Skip to main content

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο συνάντησης Αντωνίου - Μπακογιάννη

Η συζήτησαν η Μαρία Αντωνίου επικεφαλής στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ο Γ.Γ Χωρικού Σχεδιασμού Ευθύμης Μπακογιάννης

Συνάντηση για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την επίτευξη της αειφορίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ της επικεφαλής του Μαρία Αντωνίου, και του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευθύμιου Μπακογιάννη.

«Ο σχεδιασμός της αναπτυξιακής πολιτικής αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας. Κύριος στόχος είναι η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και η επίτευξη της αειφορίας», αναφέρεται αρχικώς στην ανακοίνωση ενώ συνεχίζει λέγοντας «η προώθηση των περιφερειακών χωρικών πλαισίων, των ειδικών χωροταξικών για τις ΑΠΕ, τον τουρισμό, τη θαλάσσια χωροταξία, τις ορυκτές πρώτες ύλες και τις υδατοκαλλιέργειες, αλλά και της προσβασιμότητας και της βιώσιμης κινητικότητας αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την ανάπτυξη της χώρας».

«Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε και έτσι θα συνεχίσουμε χτίζοντας την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης», τόνιζεται καταληκτικά.