Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση της Παύλου Μελά - Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Επισημαίνεται ότι δεν θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει διαθέσιμη μία λωρίδα κυκλοφορίας

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Παύλου Μελά του δήμου Θεσσαλονίκης από την οδό Μακένζι Κινγκ έως την οδό Εθν. Αμύνης έως και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα γίνονται από τις 06:00 έως 18:00 κάθε ημέρας, τμηματικά (δύο ημέρες στο τμήμα από Μακένζι Κινγκ έως Τσιμισκή & δύο ημέρες στο τμήμα από Τσιμισκή έως Εθν. Αμύνης), από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Επισημαίνεται ότι δεν θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει διαθέσιμη μία λωρίδα κυκλοφορίας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας.