Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο

Δείτε αναλυτικά σε ποια σημεία του οδικού δικτύου του νομού Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται από τα συνεργεία εργασίες συντήρησης.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθουν αύριο.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας:

1.       Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), στο ύψος του οικισμού της Γαλήνης

2.       Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας (με κατεύθυνση προς Περαία), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας για την εκτέλεση των εργασιών.

3.       Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας πριν από τη διασταύρωση του Ρυσσίου, με κατεύθυνση προς Περαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

4.       Επί της νησίδας της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στη διασταύρωση της Καρδίας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από την Τετάρτη 17 έως και την Παρασκευή 19 Ιουνίου , ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.