Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνέδριο για τα σύγχρονα θέματα στα νοσήματα πνευμονικής κυκλοφορίας

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης - Θα γίνει στις 4-5 Νοεμβρίου 2022 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

Yβριδικό συνέδριο με θέμα «Σύγχρονα θέματα στα νοσήματα της Πνευμονικής Κυκλοφορίας» διοργανώνεται από την κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας ΑΠΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στις 4-5 Νοεμβρίου 2022 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

Οι εξελίξεις της έρευνας στα νοσήματα της πνευμονικής κυκλοφορίας κατά τα τελευταία χρόνια υπήρξαν καταιγιστικές. Αυτό το γεγονός είχε ουσιαστικές επιπτώσεις στη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων αυτών και οδήγησε πρόσφατα στην έκδοση των νέων κατευθυντήριων οδηγιών της ECS/ERS. Υπό το πρίσμα των παραπάνω εξελίξεων, η ενημέρωση των πνευμονολόγων στον τομέα αυτό θεωρείται επιβεβλημένη και οδήγησε στη διοργάνωση του συνεδρίου με θέμα "Σύγχρονα θέματα στα νοσήματα της Πνευμονικής Κυκλοφορίας" από την Κλινική Αναπνευστικής Ανεπάρκειας ΑΠΘ του Νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου». Προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες στο πεδίο της πνευμονικής κυκλοφορίας, Πνευμονολόγοι και Καρδιολόγοι συμμετέχουν στο συνέδριο το οποίο σηματοδοτεί μία διαδραστική και παραγωγική επιστημονική συνάντηση στην πόλη μας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Πληροφορίες για την εκδήλωση, το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα εγγραφής θα βρείτε εδώ https://www.livemedia.gr/hypertasikaa.