Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνέδριο για τον τουρισμό από τα 5 διμερή Επιμελητήρια

Το 4ο Συνέδριο Τουρισμού των πέντε διμερών Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται με θέμα «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος»

Το 4ο Συνέδριο Τουρισμού, με «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος», διοργανώνουν τα 5 διμερή Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι.Βελλίδης".

Διακεκριμένοι ομιλητές-εκπρόσωποι της αιχμής του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετές εκατοντάδες σύνεδροι: επιχειρηματίες, μέλη των 5 Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
 
Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι:

1. Τεχνολογία: μονόδρομος τουριστικής ανάπτυξης
2. Οικονομία διαμοιρασμού: αναδιατάσσοντας το τοπίο της τουριστικής αγοράς
3. Χρηματοδοτήσεις τουριστικών έργων
4. Διευρύνοντας το τουριστικό προϊόν: αθλητικός τουρισμός.
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/03/TOURISM_2019_AGENDA_GREEK.pdf