Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που συμμετείχε σε διάρρηξη με λεία σχεδόν 170.000 ευρώ

Ένας 27χρονος σε συνεργασία με άλλα άτομα εισήλθε τον Αύγουστο του 2020 σε σπίτι στο Κιλκίς, από όπου ε΄κλεψε 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας 27χρονος που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης σπιτιού στο Κιλκίς με λεία σχεδόν 170.000 ευρώ.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 27χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή της Πολίχνης και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, από κοινού με έτερα άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, τον Αύγουστο του 2020, εισήλθαν σε σπίτι σε περιοχή του Κιλκίς, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας 49.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επιπρόσθετα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της ενοίκου που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας, το οποίο βρέθηκε δύο μήνες μετά την κλοπή και αποδόθηκε στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του.

Ο συλληφθείς, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.