Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος που αναζητούνταν από την Interpol Ρωσίας

Συνελήφθη 28χρονος Αρμένιος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε αναγγελία της Interpol Ρωσίας που ζητά την προσωρινή σύλληψη με σκοπό την έκδοσή του.

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο εικοσιτετράωρο τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ποινές κάθειρξης και φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 αποφάσεις Εφετείων και Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών και ποινή φυλάκισης 3 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης-Συκεών 28χρονος Αρμένιος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Αναγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Ρωσίας, με την οποία ζητείται η προσωρινή σύλληψή του με σκοπό την έκδοσή του για επίθεση/κακοποίηση.
  • 45χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Καβάλας για κλοπή.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Καβάλας για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι την 31-05-2021 αφαίρεσε από το κέντρο της πόλης σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.