Skip to main content

Κλοπές από εγκαταστάσεις δήμων της Θεσσαλονίκης - Συνελήφθη 29χρονος

Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκε 29χρονος. Μαζί με συνεργό έκλεψαν από αποθήκη και αμαξοστάσιο των δήμων Κορδελιού-Ευόσμου και Δέλτα.

Συνελήφθη την Τετάρτη στην περιοχή του Δενδροποτάμου 29χρονος άνδρας ο οποίος μαζί με συνεργό του είχε μπουκάρει σε αποθήκη του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και σε αμαξοστάσιο του δήμου Δέλτα και έκλεψαν εργαλεία και δύο φορτηγά.

Ειδικότερα, τον άνδρα συνέλαβαν δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα στη θέα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο επιβιβάστηκε σε Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε τοποθετήσει στο όχημα πινακίδες κυκλοφορίας τις οποίες είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή των Διαβατών, καθώς επίσης είχε βάψει τα πλαϊνά μέρη του οχήματος για να μην αναγνωρίζεται.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, προέκυψε ότι ο 29χρονος μαζί με τον συνεργό του έκλεψε τα αντικείμενα από τις δημοτικές εγκαστάσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε εντός του οχήματος, όπως επίσης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ν. Μαγνησίας ένα εκ των δύο κλεμμένων αυτοκινήτων.

Τέλος, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.