Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένα ακόμη μέλος της σπείρας που λήστευε πεζούς

Πρόκειται για 24χρονο Σύρο, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μέλος σπείρας που έκλεβε πολίτες.

Στη σύλληψη ενός ακόμη μέλους της οργάνωσης, η οποία με τη δημιουργία τεχνητού συνωστισμού και τη λήψη μέτρων αντιπαρακολούθησης ώστε να εντοπίζουν τυχόν αστυνομική παρουσία και να αποφύγουν πιθανή σύλληψη, έκλεβε ανυποψίαστους πεζούς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 24χρονο Σύρο, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Απριλίου, Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης και με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, Δίωξης Εκβιαστών, της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Μαρτύρων και των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχαν προχωρήσει στη σύλληψη 17 αλλοδαπών - μελών της σπείρας (από τη Συρία, την Αλγερία και τη Λιβύη).

Τα άτομα διέπραξαν δύο ληστείες και 47 κλοπές αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά και πλήθος κινητών τηλεφώνων. (Περισσότερα εδώ.)