Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη ο 63χρονος που μαχαίρωσε άνδρα για... τάισμα σκύλου

Το θύμα παρέμεινε νοσηλευόμενο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για τέσσερις μέρες, με την υγεία του σταδιακά να καλυτερεύει.

Συνέληφθη ο 63χρονος ημεδαπός άνδρας που μαχαίρωσε 47χρονο άνδρα στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε άνδρα για να ταΐσει έναν σκύλο-«Περηφανευόταν για τη χαντζάρα του!»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr o 63χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές σε αστυνομικό τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του για το επεισόδιο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και δύο σουγιάδες. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το περασμένο Σάββατο. Το θύμα παρέμεινε νοσηλευόμενο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για τέσσερις μέρες, με την υγεία του σταδιακά να καλυτερεύει.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε καταγγέλλει στη Voria.gr η δικηγόρος του θύματος Αρετή Σκουνάκη, το θύμα είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου. Έκει, μετά από διαπληκτισμό με τον ηλικιωμένο, αυτός μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα το θύμα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. «Ο ηλικιωμένος ταΐζει σκυλιά της περιοχής με σάπια κρέατα και δημιουργεί κατά καιρούς προβλήματα σε αρκετό κόσμο που κάθεται στο πάρκο της περιοχής και όχι μόνο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν το θύμα ζήτησε να μην ταΐσει ο δράστης τον σκύλο του, υπό τον φόβο της μόλυνσης του ζώου από τα αμφιβόλου ποιότητας φαγητά που μοίραζε κατά καιρούς ο δράστης.

Μάλιστα, όπως είχε καταγγείλει η δικηγόρος στη Voria.gr ο δράστης πριν το περιστατικό έδειχνε σε κόσμο ένα μαχαίρι που μοιάζει με χαντζάρα και διαμήνυε ότι το έχει... ακονίσει. «Περηφανευόταν σε περαστικούς ότι έχει ακονίσει τη χαντζάρα και την έδειχνε σε άτομα με περηφάνια και ορμή», υπογράμμισε η δικηγόρος.