Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δράστες του οπαδικού επεισοδίου στη Νικόπολη

Η αστυνομία κατέφερε τελικά μετά από έρευνες να φτάσει στη συλλάβει δύο άτομα, 22 ετών αμφότερα, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό.

Την ώρα που η πόλη βρίσκεται υπό καθεστώς αυστηρού lockdown σημειώθηκε ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Νικόπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Από το επεισόδιο ευτυχώς υπήρξαν μόνο φθορές σε όχημα και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Η αστυνομία κατέφερε τελικά να φτάσει στη σύλλάβει δύο άτομα, 22 ετών αμφότερα, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:

Μεσημβρινές ώρες χθες (19-11-2020), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους εντόπισαν και συνέλαβαν δύο 22χρονους άντρες, έναν αλλοδαπό κι έναν ημεδαπό, οι οποίοι εμπλέκονται σε επίθεση με αντικείμενα, που έλαβε χώρα, νωρίτερα την ίδια μέρα, σε βάρος πέντε νεαρών ατόμων στην περιοχή της Νικόπολης.

Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμου, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε όχημα, από το οποίο οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα που ανήκουν σε έναν από τους παθόντες.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο έρευνας στην ευρύτερη περιοχή και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Σε βάρος όλων των προαναφερόμενων ατόμων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για αναίτια κίνηση και μη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid – 19.

φωτογραφία αρχείου