Δευτέρα 6 Απριλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν τρία αδέρφια για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Ποιος έδωσε το μοιραίο χτύπημα.

Στη σύλληψη τριών αδερφών για το αιματηρό επεισόδιο με θύμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το περασμένο Σάββατο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία.

Η αστυνομία κατάφερε και ταυτοποίησε και τους τέσσερις δράστες του επεισοδίου, οι οποίοι είναι όλοι αδέρφια και συνέλαβε τους τρεις ηλικίας 20, 32 και 17 χρόνων, ενώ αναζητείται ο τέταρτος αδερφός 37 ετών. Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνθρωπους που έδωσε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι στον 45χρονο δεν ήταν ο 32χρονος υπάλληλος, που φέρεται να απολύθηκε αλλά ο 20χρονος αδερφός του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το απόγευμα του Σαββάτου και αφού νωρίτερα προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 45χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος και του 32χρονου, τα τέσσερα αδέρφια πήγαν στο ψητοπωλείο έχοντας οι τρεις εξ αυτών καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου. Τα αδέρφια επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας στον 45χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο 20χρονος του κατάφερε πλήγματα με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και την κοιλιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 20χρονος, ενώ έπειτα από σχετική επικοινωνία με αστυνομικούς της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη στην Αθήνα ο 17χρονος. Τέλος, ο 32χρονος παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ