Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Υβριστικά συνθήματα κατά της Παυλίδου στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ

Μέλη της Terra Incognita έγραψαν σήμερα το μεσημέρι υβριστικά συνθήματα κατά της καθηγήτριας Νιόβης Παυλίδου, της κυβέρνησης και της αστυνομίας.

Υβριστικά συνθήματα κατά της καθηγήτριας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Νιόβης Παυλίδου έγραψαν μέλη της κατάληψης Terra Incognita σήμερα το μεσημέρι στον 6ο όροφο του κτηρίου Δ' της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου.

Να σημειωθεί ότι η κ. Παυλίδου, εκτός από καταξιωμένη ακαδημαϊκός, είναι Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πολιτεύτρια της ΝΔ.

Παράλληλα, τα μέλη της κατάληψης που εισέβαλαν στον χώρο, έγραψαν συνθήματα κατά της αστυνομίας και της κυβέρνησης στους τοίχους του κτηρίου.

Την ευθύνη για τα συνθήματα ανέλαβε η κατάληψη Terra Incognita, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως «εν όψει της πανελλαδικής μέρας δράσης ενάντια στην μπατσοκρατία των πανεπιστημιακών χώρων, το πρωί της Τετάρτης 7 Απρίλη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι, τρικάκια και αφίσες στο γραφείο της Παυλίδου αλλά και στους χώρους του Πολυτεχνείου, για να θυμάται πολύ καλά η ίδια και το υπόλοιπο σινάφι της πως τίποτα δε θα περάσει έτσι».