Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Ο 28χρονος συλληφθείς αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 2ου ορόφου στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσε 5 χρυσές λίρες και διάφορα κοσμήματα.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες συνολικά 19 άτομα σε από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες

Αναλυτικότερα,

-αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δώδεκα (12) ατόμων και συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν (1) περίπτωση ληστείας, (1) περίπτωση διακεκριμένης κλοπής, (7) κλοπές σε δημόσιο χώρο (ήτοι δύο αρπαγές αλυσίδων, μία κλοπή αυτοκινήτου, μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτου, δύο κλοπές από ανασφάλιστα οχήματα, μία κλοπή τσάντας εντός χώρου επιχείρησης και μία περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας), που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα από 08-08-2018 έως 11-09-2021.

Σχηματίσθηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου, σε βάρος:

-28χρονου ημεδαπού, ο οποίος μέσα Δεκεμβρίου του 2020 αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος 2ου ορόφου στην περιοχή του Ευόσμου και αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα εισήλθε εντός και αφαίρεσε (5) χρυσές λίρες και διάφορα κοσμήματα.

Δύο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 19 ετών, οι οποίοι τέλη Ιουνίου του 2021 διέρρηξαν κατάστημα στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από ταμειακή μηχανή.

Δύο νεαρών ημεδαπών, διότι τον Αύγουστο του 2021 αφαίρεσαν από ανασφάλιστο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο χρηματικό ποσό, (1) κινητό τηλέφωνο και (1) πιστωτική κάρτα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινού με συνεργούς του,  σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, (1) τραπεζική κάρτα, (2) κινητά τηλέφωνα και κλειδιά οικιών.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, η οποία τον Αύγουστο του 2021 αφαίρεσε από κατάστημα (σούπερ – μάρκετ) στην περιοχή των Διαβατών διάφορα προϊόντα.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ