Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ-ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνεχίζεται, μέσα από συνεχείς και εντατικούς αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και ειδών παρεμπορίου κατάσχεσε η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης.

Η επιχείρηση, που είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, διεξήχθη το περασμένο Σάββατο σε λαϊκή αγορά του Κορδελιού και σε αυτήν συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού - Ευόσμου (17 άτομα), 10 αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού- Ευόσμου και η  Ειδική Ομάδα Παρεμπορίου της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης καθώς και πλήρωμα απορριμματοφόρου του Δήμου.

Από την οργανωμένη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας και του ειδικού κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα παρεμπορίου όπως γυαλιά οράσεως, παπούτσια, παντόφλες εσώρουχα,είδη οικιακής χρήσεως, φορτιστές, ακουστικά, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.ά. και λαθραίων τσιγάρων, τα οποία καταστράφηκαν και απορρίφθηκαν επί τόπου σε απορριμματοφόρο του δήμου, ενώ σε εφαρμογή της προβλεπόμενης από το νόμο αυτόφωρης διαδικασίας πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις.Η δράση, η οποία έγινε υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Αποτελεσματικότητας, Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνου Σωτηράκη, εντάσσεται στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας της Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, η οποία ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνεχίζεται, μέσα από συνεχείς και εντατικούς αιφνιδιαστικούς ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ