Skip to main content

Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων από ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μπαράζ συλλήψεων και χθες το βράδυ από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποίησαν δεκάδες ελέγχους σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Εκτεταμένη επιχειρησιακή δράση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Από τις 14.00 έως το βράδυ ελέγχθησαν συνολικά 158 άτομα και συνελήφθησαν 21χρονος αλλοδαπός για κλοπή, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα για δύο εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή.

Ακόμα συνελήφθησαν, δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ένας αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί Όπλων και Παράνομη είσοδο στη Χώρα, 14 αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε αρμόδια Τμήματα για διοικητική απέλαση, τρεις αλλοδαποί, ως επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες σε βάρος δύο αλλοδαπών για κλοπή.

Επιπλέον, προσήχθη στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας ανήλικος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε σήμα αναζήτησης ως εξαφανισθείς.