Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η δράση του 38χρονου - Τι λέει η μία καταγγέλλουσα

Ο συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν από τον 38χρονο στη Θεσσαλονίκη περιγράφει τα όσα βίωσε το θύμα.

Συγκλονιστικά είναι όσα περιγράφει η μία εκ των γυναικών που κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν από τον 38χρονο, που παριστάνοντας τον αστυνομικό, κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες σε διάστημα πέντε ημερών, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σωκράτη Δημητριάδη, η 20χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι επιβιβάστηκε στο όχημα του κατηγορούμενου έπειτα από συμφωνία που είχαν για να συνευρεθούν ερωτικά μετά πληρωμής, καθώς ήταν νόμιμα εκδιδόμενη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, δεν τον γνώριζε προσωπικά, ενώ σημείωσε πως την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία λέγοντάς της πως ήταν αστυνομικός και πως η ίδια είναι παράνομη.

Εκεί φέρεται να της ζήτησε 1.000 ευρώ για να μην την καταγγείλει. Μάλιστα, όπως κατέθεσε η γυναίκα, φέρεται να την απείλησε ότι είτε θα του δώσει τα λεφτά είτε θα τη βιάσει.

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για βιασμούς

Αναφορικά με τον βιασμό, είπε ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη με την απειλή βίας, ενώ μάλιστα είπε ότι της πήρε την τσάντα και το κινητό και πως αμέσως μετά την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 38χρονου κατηγορούμενου για βιασμούς