Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Στα δικαστήρια οι τέσσερις Άγγλοι συλληφθέντες για τα 300 κιλά κοκαΐνης(vid)

Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι τέσσερις Άγγλοι που συνελήφθησαν για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις Άγγλοι συλληφθέντες για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι τέσσερις συλληφθέντες μετήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 12, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να τους ασκήσει ποινική δίωξη.

Τα τέσσερα άτομα είναι ηλικίας 38, 48, 45 και 52 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Θεσσαλονίκη:Πάνω από 10 εκατ. η αξία της κοκαΐνης-Πώς έγινε η αστυνομική επιχείρηση (φωτο)

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία απετράπη η διακίνηση της κοκαΐνης, που είχε εισαχθεί στον λιμένα της Θεσσαλονίκης συγκεκαλυμμένα σε εμπορευματοκιβώτιο που περιείχε νόμιμο φορτίο με μπανάνες.