Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για μια ενέργεια του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» , μέλος της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος.

Με πορτοκαλί χρώμα φωταγωγήθηκε απόψε ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Μέρας για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Πρόκειται για μια ενέργεια του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» , μέλος της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος.

Το πορτοκαλί χρώμα, που φώτισε τη σημερινή μέρα πολλά εμβληματικά κτήρια ανά τον κόσμο, συμβολίζει ένα μέλλον πιο φωτεινό, αισιόδοξο και απαλλαγμένο από την έμφυλη βία.

Οι Σοροπτιμιστικοί Όμιλοι της Ελλάδος, της Ευρώπης στο πλαίσιο της 16ήμερης (25 Νοεμβρίου-10 Δεκεμβρίου) Παγκόσμιας Εκστρατείας “ORANGE THE WORLD», μετά από πρωτοβουλία της UN-Women, προβαίνουν στο πρόγραμμα φωταγώγησης κτηρίων  θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους πολίτες πάνω σε θέματα που αφορούν στην άσκηση και εκδήλωση βίας κατά των γυναικών, επισημαίνοντας ότι δεν είναι προσωπική υπόθεση αλλά ένα κοινωνικό πρόβλημα που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στο κόσμο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ