Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη ΔΕΘ οι ποδοσφαριστές του Άρη - Μοίρασαν αυτόγραφα (φωτο+vid)

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, με τον Μανού Γκαρθία να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου

Χουλιάν Κουέστα, Μανού Γκαρθία, Λουίς Πάλμα, Νικολά Ενκουλού, Ματέο Γκαρσία, Ντάνιελ Μαντσίνι και Χουάν Ιτούρμπε επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης, στο πλαίσιο της 86ης Δ.Ε.Θ.

Φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, με τον Μανού Γκαρθία να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Νιώθω πολύ όμορφα. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει, η πόλη είναι ωραία. Κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο Μανού Γκαρθία.

Ερωτώμενος σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 18/9, 20:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης») για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο 24χρονος Ισπανός τόνισε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Άρης έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, ο Ολυμπιακός τα δικά του. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, θα κοιταχτούμε στα μάτια με τον αντίπαλο και ελπίζουμε θα είμαστε εμείς νικητές».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: