Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη ΔΕΘ και όχι στο «Βικελίδης» η συναυλία-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Το μεγάλο μουσικό γεγονός με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί εν τέλει στον υπαίθριο χώρο εντός της ΔΕΘ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες εν όψει της μεγάλης συναυλίας που οργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης ως αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 9.00 το βράδυ. Το μεγάλο μουσικό γεγονός με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί εν τέλει -για τεχνικούς λόγους- στον υπαίθριο χώρο εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αντί του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο είναι πολύ υψηλό, όπως αποτυπώνεται από την προπώληση των εισιτηρίων, η οποία και συνεχίζεται, όπως αναφέρουν πηγές του δήμου.

Στο πλαίσιο της συναυλίας το βαρύ έργο της επανεκτέλεσης τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος θα αναλάβουν κατά αλφαβητική σειρά η Πέγκυ Ζήνα, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Μπάμπης Στόκας κι ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η ορχήστρα που συνόδευε τον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ την παρουσίαση-σκηνοθεσία-επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την ηχοληψία ο Δημήτρης Ευαγγελάτος.

Προπώληση Εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίων: 13 ευρώ (όρθιοι) - 15 ευρώ (καθήμενοι)

Παιδιά έως 7 ετών, ΑμΕΑ: Δωρεάν είσοδος

Γενικές Πληροφορίες

Συναυλία: Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, Υπαίθριος χώρος εντός ΔΕΘ

Έναρξη συναυλίας: 21.00