Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στους χώρους της ΔΕΘ για νέα γυρίσματα ο Μπαντέρας

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είδε ιδιαίτερα θετικά και την Παρασκευή αλλά πολύ περισσότερο το Σάββατο το πρωϊ τον ενθουσιασμό των κατοίκων της Θεσσαλονίκης

Αργά το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθούν τα σημερινά γυρίσματα του «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας μέσα στους χώρους της ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο Μητροπολιτικό Οργανισμό Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης - MOMus. 

Παρά το... αναπάντεχο του μεγάλο αριθμού των σινεφίλ στα σημεία, ο Αντόνιο Μπαντέρας είδε ιδιαίτερα θετικά και την Παρασκευή αλλά πολύ περισσότερο το Σάββατο το πρωϊ τον ενθουσιασμό των κατοίκων της Θεσσαλονίκης με τις σκηνές που γυρίστηκαν στο τμήμα της Εθνικής Αμύνης που μετατράπηκε σε Μαϊάμι και αναμένεται μόλις προχωρήσει ο προγραμματισμός να δει σύντομα και την συμπρωταγωνίστρια του, Κέϊτ Μπόσγουορθ.

Η καλλονή του Χόλιγουντ όχι μόνο είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει ήδη δει την πόλη κι έχει γευματίσει εκτός ξενοδοχείου καθώς προετοιμάζεται για τα πρώτα πλάνα στα οποία θα συμμετέχει.

Μετά από τα σημερινά γυρίσματα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει για τα επόμενα 24ωρα γυρίσματα σε περιοχές της Περαίας και της Ν.Μηχανιώνας, περιοχές στις οποίες μάλιστα αναμένεται να συμμετέχουν και πολλοί από τους βοηθητικούς extras ηθοποιούς που έχουν «κλείσει» μια συμμετοχή στην ταινία. Οι άντρες και οι γυναίκες που θα δουν αύριο και μεθαύριο το crew της ταινίας και τα σκηνικά από κοντά, νωρίς το πρωϊ σήμερα Δευτέρα ξεκίνησαν να συνεργάζονται δια ζώσης με την παραγωγή της ταινίας για τον καθορισμό της «θέσης» τους στα γυρίσματα αυτά.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Ο Μπαντέρας πάει και... Μηχανιώνα - Πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Το «The Enforcer» συνεχίζει με περισσότερα πλάνα ημέρας αυτή την εβδομάδα μετά τις νυχτερινές σκηνές που κυριάρχησαν στις λήψεις της προηγούμενης, πρώτης σειράς, των γυρισμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ