Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρακολούθησε τη δοξολογία των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκης καθώς και την τελετή αγιασμού των υδάτων

Στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη παρέστη σήμερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη δοξολογία των Θεοφανείων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και ακολούθως μετέβη στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης για την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και του Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελου Χαριστέα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με πολίτες και στη συνέχεια παρέστη και στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά.«Η σημερινή είναι μια μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, αλλά και για να οδηγήσουμε τη χώρα μας το ταχύτερο στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ