Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ρήμαξαν εταιρείες και σπίτια-Πάνω από 600.000 ευρώ η λεία

Η συμμορία είχε πραγματοποιήσει σημαντικά χτυπήματα σε διάφορες περιοχές, στοχεύοντας σε σημαντικά ποσά, από εταιρείες και σπίτια.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος έπειτα από την ταυτοποίηση του για συμμετοχή σε διαβόητη συμμορία που πραγματοποιούσε διαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη με τη συνολική λεία να ξεπερνά τα 600.000 ευρώ.

Η συμμορία είχε πραγματοποιήσει σημαντικά χτυπήματα σε διάφορες περιοχές, στοχεύντας σε σημαντικά ποσά, κυρίως εταιρειών.

Χαρακτηριστική ήταν η διάρρηξη συγκροτήματος εταιρειών τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Ευκαρπία, όπου ο 22χρονος με τους συνεργούς του κατάφεραν να πάρουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε 480.000 ευρώ, ενώ απείλησαν και υπάλληλο που τους αντιλήφθηκε.

Οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει και άλλες διαρρήξεις το χρονικό διάστημα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου του 2017.

Συγκεκριμένα, διέρρηξαν εταιρεία στην περιοχή της Σίνδου, αφαιρώντας στη συνέχεια από το εσωτερικό, το χρηματικό ποσό των 145.233 ευρώ και ένα σπίτι στην Πυλαία από όπου πήραν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ.

Ακόμα,  διέρρηξαν και μία ακόμη φορά αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι στην περιοχή της Θέρμης χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η έρευνα για εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του 22χρονου και των συνεργών του σε άλλες  περιπτώσεις συνεχίζεται.