Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 54χρονη για τον φόνο του πρώην πεθερού της

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε ότι σκότωσε χτυπώντας με τηγάνι των πρώην πεθερό της. Τι υποστήριξε στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή η 54χρονη που φέρεται να σκότωσε τον πρώην πεθερό της χτυπώντας τον με τηγάνι και στη συνέχεια να τον έριξε στις σκάλες έξω από το διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη.

Η 54χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται ότι τον Ιούνιο του 2019, σκότωσε τον πρώην πεθερό της στο σπίτι του στην οδό Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη, χτυπώντας τον με ένα τηγάνι στο κεφάλι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να τον έριξε στα σκαλιά έξω από το διαμέρισμα.

Στην απολογία της η 54χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν σκότωσε τον πρώην πεθερό της. Όπως είναι ήδη γνωστό, η γυναίκα αν και διαζευγμένη από τον γιο του θύματος, φιλοξενούνταν στο σπίτι τους λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έμενε στον δρόμο και σε παγκάκια πριν μεταφερθεί προσωπικά στο διαμέρισμα των δύο αντρών.

Ωστόσο, όπως φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας, ο πρώην σύζυγός της την κλείδωνε σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος, ενώ παράλληλα φέρεται να είπε πως δεν έχει κλειδιά του σπιτιού, αρνούμενη πως τον έριξε στις σκάλες έξω από το διαμέρισμα.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην πεθερό της, ο οποίος είχε κινητικά προβλήματα και περπατούσε με τη βοήθεια "Π" , η 54χρονη φέρεται να είπε πως δεν την ήθελε ποτέ, αλλά δεν τον σκότωσε η ίδια.

Σημειώνεται πως η ανθρωποκτονία εξιχνιαστηκε από την ΕΛΑΣ πριν μερικές μέρες μετά από πολύμηνες έρευνες, κατά τις οποίες βρέθηκε μόνο ένα κομμάτι του τηγανιού, ενώ το "Π" του ηλικιωμένου ήταν στα σκουπίδια.