Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι δύο για την επεισοδιακή ληστεία στην Ευκαρπία

Ένας από τους δύο συλληφθέντες φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στο περιστατικό ενώ μετά την απολογία τους και οι δύο πήραν τον δρόμο των φυλακών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι δύο συλληφθέντες, 41 και 45 ετών, για την επεισοδιακή ληστεία που έγινε την Παρασκευή σε επιχείρηση στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και, κατά περίπτωση, για παράνομη κατακράτηση, απειλή, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στο περιστατικό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος, εισήλθε στο κατάστημα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμείο που βρισκόταν σε γραφείο. Η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από τον 33χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος με τη συνδρομή πελάτη τον ακινητοποίησε, ενώ παράλληλα επιχείρησε να ανακτήσει τα χρήματα που αφαιρέθηκαν.

Ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει και εισήλθε σε αυτοκίνητο, που εμφανίστηκε έξω από το κατάστημα, ενόσω ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

Ακολούθως, ο 45χρονος οδηγός κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνηση το όχημα, ενώ ο 41χρονος τραυμάτισε ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας τον 33χρονο, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο.