Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή εν μέσω έντασης 53χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Το δικαστήριο αποφάσισε ο κατηγορούμενος να εκτίσει μέρος της ποινής που επιβλήθηκε - Ένταση μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επιβλήθηκε στον 53χρονο που κατηγορείται ότι προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος 13χρονης καθώς και ότι προχώρησε σε διαλόγους ερωτικού περιεχομένου. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες και να ανασταλεί το υπόλοιπο της ποινής του καθώς και η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο πατριός της συνομήλικης φίλης της προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της το βράδυ του Σαββάτου, που διανυκτέρευσε στο σπίτι τους, εξιστορώντας παράλληλα γεγονότα ερωτικού περιεχομένου. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, η ίδια τού εξομολογήθηκε πως την ώρα που η φίλη της και θετή κόρη του κατηγορούμενου κοιμόταν, ο ίδιος ξάπλωσε πάνω της ενώ ήταν μπρούμυτα και άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα σημεία. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, άρχισε να της κάνει ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε πως ακούμπησε τη μικρή, παραδέχθηκε ωστόσο ότι τη ρώτησε αν εκείνη τη στιγμή έβλεπε γυμνά στιγμιότυπα στο κινητό της. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν το δικαστήριο, με την απόφαση του οποίου παίρνει τον δρόμο των φυλακών.

Σημειώνεται ότι μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών, που μέχρι προσφάτως συνδέονταν φιλικά.