Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου η 40χρονη που απεγκλωβίστηκε από τη φωτιά

Από την πολυκατοικία απεγκλωβίστηκαν συνολικά 12 άτομα, δέκα από τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Μεταξύ τους και δύο παιδιά.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 40χρονη γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε αυτό τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από την πολυκατοικία απεγκλωβίστηκαν συνολικά 12 άτομα, δέκα από τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Από αυτά τα δύο είναι παιδιά, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα υπόλοιπα εννέα άτομα, πλην δηλαδή της 40χρονης, έχουν ήδη φύγει από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο  της πόλης από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Σωκράτους.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία - Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα (vid)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία απεγκλώβισε από την πολυκατοικία με τη βοήθεια και της αστυνομίας τους παραπάνω 12 ενοίκους.