Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στην 85η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo και τον γενικό διευθυντή του εκθεσιακού φορέα

Την 85η ΔΕΘ επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, κ. Zdravko Krivokapić, συνοδευόμενος από την πρέσβειρα της χώρας στην Ελλάδα, κα Ana Vukadinović και τον επίτιμο πρόξενο του Μαυροβουνίου στη Θεσσαλονίκη,  Δρα Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα και τον γενικό διευθυντή του εκθεσιακού φορέα, κ. Αλέξη Τσαξιρλή, ενώ ενημερώθηκε για την εξέλιξη της ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου.

Μάλιστα, ο κ. Τζήκας προσκάλεσε το Μαυροβούνιο να συμμετάσχει στην έκθεση Beyond 4.0 2021, καθώς και στην 86η ΔΕΘ, το 2022.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου επισκέφθηκε τα περίπτερα 7 και 12 των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης αντίστοιχα.

Ο κ. Zdravko Krivokapić βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με την αφορμή των επίσημων εγκαινίων του προξενείου του Μαυροβουνίου στην πόλη.