Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία η λειτουργία του νέου ΚΕΠ στην οδό Λαγκαδά

Τις εργασίες και τις προετοιμασίες εν όψει της έναρξης λειτουργίας του νέου ΚΕΠ επιθεώρησαν σήμερα ο Κ. Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Στ. Λιακόπουλος

Επιλύεται οριστικά το ζήτημα της στέγασης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της δεύτερης δημοτικής κοινότητας, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι έτοιμο να αρχίσει τη λειτουργία του το νέο ΚΕΠ που διαμορφώνεται επί της οδού Λαγκαδά στη συμβολή της με την Καπάτου.

Τις εργασίες και τις προετοιμασίες εν όψει της έναρξης λειτουργίας του νέου ΚΕΠ επιθεώρησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος.

Στον χώρο της οδού Λαγκαδά, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης από τον ΟΑΕΔ, θα μεταφερθεί με ορίζοντα το τέλος της τρέχουσας χρονιάς το ΚΕΠ της δεύτερης δημοτικής κοινότητας, το οποίο παλαιότερα λειτουργούσε εντός του σιδηροδρομικού σταθμού, αλλά τον περασμένο Μάρτιο ανεστάλη η λειτουργία του στο πλαίσιο των μέτρων για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό.