Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στις 4 Μαΐου πάει... Πλατεία ο Κωτσόβολος

Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών μεταφέρεται στην Τσιμισκή, φουντώνει ο ανταγωνισμός στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.
της Άννης Καρολίδου
 
Στις 4 Μαΐου, Δευτέρα, ανοίγει το νέο κατάστημα της «Κωτσόβολος», στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία» και επί της οδού Τσιμισκή, στον αριθμό 43. 
 
Όπως είχε γράψει η Voria.gr από τις αρχές Μαρτίου, η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποφάσισε να μετακινηθεί στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, μεταφέροντας το κατάστημα που λειτουργούσε για χρόνια στην περιοχή της ΧΑΝΘ, στο Νο 137 της Τσιμισκή.
 
Η μετεγκατάσταση αυτή φέρνει την «Κωτσόβολος» ( ελέγχεται από τη βρετανική Dixons), ακριβώς δίπλα από το Golden-i με τα προϊόντα τεχνολογίας της Apple και πολύ κοντά στο Public, αλλά και κοντά σε «Πλαίσιο» και «Ηλεκτρονική». 
 
Βλέπουμε έτσι, μετά από πολλά χρόνια, το πιο δημοφιλές τμήμα της Τσιμισκή, να φιλοξενεί και πάλι καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, τα οποία φυσικά, προσαρμοσμένα στην εποχή, έχουν μπει δυναμικά όχι μόνο στις «μαύρες» συσκευές αλλά και στα ηλεκτρονικά, στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 
 
Το νέο κατάστημα της Τσιμισκή, το οποίο ήδη διαμορφώνεται εσωτερικά με πυρετώδεις ρυθμούς, θα λειτουργεί σε τέσσερα επίπεδα. Η εταιρεία έχει μισθώσει από την Hellas Capital τους χώρους του ισογείου, του υπογείου και του 1ου ορόφου (228 τ.μ., 270 τ.μ. και 267 τ.μ. αντίστοιχα), ενώ  ενοικίασε από την Alpha Αστικά Ακίνητα τον 2ο όροφο, κάλυψης 364 τ.μ.
 
Όπως πληροφορείται η Voria.gr,  η «Κωτσόβολος» πρόκειται στον χώρο του ισογείου να τοποθετήσει τα είδη που αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για το σημερινό καταναλωτή, δηλαδή την κινητή τηλεφωνία και gadgets ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ το τμήμα των λευκών συσκευών θα λειτουργεί στο 2ο όροφο. 
 
Σημειώνεται ότι η «Κωτσόβολος» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα, με 96 καταστήματα από τα οποία τα 68 είναι εταιρικά και τα υπόλοιπα franchise.  Στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία έχει έξι καταστήματα.