Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας επικεντρώνοντας στο κρασί, το μέλι και τη φαρμακευτική κάνναβη.

Οι προκλήσεις που φέρνουν αγροτικά προϊόιντα όπως το κρασί, το μέλι αλλά και η φαρμακευτική κάνναβη είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν το 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Ένα συνέδριο-σταθμός με σταθερή παρουσία από το 2012, έχει στόχο να ενημερώσει κατά πρώτον τους αγρότες και τους παραγωγούς, αλλά και τους επιχειρηματίες, τα στελέχη του αγροδιατροφικού κλάδου, τους εκπροσώπους του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα, τους εξαγωγείς, τους συμβούλους, τους τοπικούς φορείς τους συνεταιρισμούς και τους επιστήμονες.

Πέραν της εστίασης που θα γίνει φέτος στα τρία προϊόντα, στο συνέδριο θα αναλυθούν οι τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ενώ την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υπυοργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

Για εγγραφή πατήστε εδώ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ