Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη - Οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση της 10χρονης, η οποία εντοπίστηκε χθες στην Καλαμαριά

Στο νοσοκομείο παραμένει από χθες η 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγων ώστε να διασαφηνιστεί ποιοι προχώρησαν στην αρπαγή της.

Η μικρή μαθήτρια είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο η οποία μέχρι αργά χθες το βράδυ κατέθετε στις αστυνομικές αρχές. «Την είδα χθες είναι καλά, απλά νοσηλευεται για τις πρώτες βοήθειες. Είναι τρομαγμένη και κουρασμένη», δήλωσε σήμερα η μητέρα της 10χρονης.

Οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε.  «Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά», δήλωνε χθες.

Διαβάστε: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη - «Όλοι είναι ύποπτοι»

Εν τω μεταξύ, την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης, η οποία χθες εντοπίστηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους για την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Για την συγκεκριμένα υπόθεση και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δώσει στοιχεία στην αστυνομία. Ο κ. Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο αδελφός της 10χρονης σε δηλώσεις του χθες είπε χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορεί να είναι ένοχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ακόμα και ο ίδιος.

Διαβάστε: Αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης