Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στο Παπανικολάου με βαριά εγκαύματα μεταφέρεται η 55χρονη από την Κομοτηνή

Η γυναίκα είναι βαριά εγκαυματίας και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταφερθεί η 55χρονη από την Κομοτηνή, που ο σύζυγός της την περιέλουσε χθες με βενζίνη και της έβαλε φωτιά και νοσηλευόταν στο «Σισμανόγλειο».

Η γυναίκα είναι βαριά εγκαυματίας και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει βαριά εγκαύματα που δυσχεραίνουν ακόμα και την αναπνοή της. Πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν πως χρειάζεται να της γίνει και τραχειοστομία για να μπορεί να διευκολυνθεί η αναπνοή της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα είχε μεταφερεθεί εσπευσμένα με εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής χθες καθώς ο 62χρονος σύζυγός της την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, ενώ λίγο αργότερα, προσπάθησε με κουβέρτες να σβήσει τη φωτιά και κάλεσε ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.