Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στον αέρα το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ λόγω απολύσεων

Απολύσεις εκτάκτων εργαζομένων που θα δυσχεράνουν κατά πολύ το έργο της διανομής και της διαλογής αλληλογραφίας δεμάτων καταγγέλλουν συνδικαλιστές.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στις τάξεις των εργαζομένων των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη για το ότι η διοίκηση αποφάσισε το κλείσιμο έντεκα υποκαταστημάτων στον νομό, αλλά και για το γεγονός ότι από σήμερα άρχισαν οι απολύσεις των έκτακτων εργαζόμενων δημιουργώντας όπως λένε πρόβλημα στην ομαλή λειτουργεία των ταχυδρομείων.

«Δηλαδή αποφασίζει τη Δευτέρα (20-01-20) να δουλέψουν τα καταστήματα χωρίς να καλύπτονται τα κενά που ήδη υπάρχουν. Άρα εκ των πραγμάτων βάζει «λουκέτο» σε κάποια καταστήματα και για κάποια άλλα αποφασίζει να υπολειτουργούν, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, των πελατών, των πολιτών αυτού του νομού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα στηλιτεύουν το γεγονός ότι από το τέλος του μήνα δεν θα υπάρχουν έκτακτοι εργαζόμενοι στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, επισημαίντας ότι είναι αδύνατη η διανομή και η διαλογή της αλληλογραφίας και των δεμάτων.

«Απόλυτη διάλυση χωρίς προγραμματισμό χωρίς σχέδιο, χωρίς καμιά πρόβλεψη. Απλά εμμονή σε αδιέξοδες και απραγματοποίητες λύσεις», αναφέρουν οι εργαζόμενοι