Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος της Πολίχνης-Τη σκότωσε με 23 μαχαιριές (vid)

Ο 49χρονος θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα ενώ κατά την άφιξή του αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος ομογενής από την Αρμενία που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη.

Διαβάστε σχετικά Γυναικοκτονία στην Πολίχνη: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του

Ο 49χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατά την άφιξή του αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται πως προέβη στην ειδεχθή αυτή πράξη καθώς πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος φέρεται να έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του με βίαιο τρόπο, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου ομολόγησε τη γυναικοκτονία και παραδόθηκε. Η γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους.