Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Ο πατέρας υπέβαλλε μήνυση σε εκπαιδευτικούς επειδή δεν επέτρεπαν στον γιο του να περάσει στο μάθημα χωρίς αρνητικό self test.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί σήμερα το πρωί ο πατέρας μαθητή, αρνητής των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο αρνητής  είναι πατέρας μαθητή που φοιτά στο γυμνάσιο και συνελήφθη όταν υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου του γιου του, όταν οι ίδιοι δεν άφησαν το παιδί να εισέλθει στο χώρο του σχολείου χωρίς το απαραίτητο διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό.

Ο γονέας απαίτησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) να συμμετάσχει ο γιος του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς να έχει επιδείξει προηγουμένως το απαραίτητο self test. Οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου Γυμνασίου, που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων- Μενεμένης, δεν επέτρεψαν την είσοδο στο παιδί, όπως προβλέπεται από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Ο πατέρας απαίτησε να παρακολουθήσει το παιδί του το μάθημα χωρίς προστατευτική μάσκα και την απαραίτητη βεβαίωση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Έτσι κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατέθεσε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών. Ενημερώθηκε άμεσα η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για “ψευδή καταμήνυση” και ο πατέρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται παραγγελία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να σχηματίζονται δικογραφίες σε όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ