Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε τον 47χρονο ντελιβερά

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 21χρονος που παρέσυρε θανατηφόρα τον 47χρονο διανομέα - Συγκέντρωση στα Δικαστήρια από διανομείς.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Κυριακή ο 21χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε θανατηφόρα τον 47χρονο διανομέα φαγητού, τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη - Θάνατος ντελιβερά: Δεν είχε δίπλωμα ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 21χρονος οδηγός που, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος πέρασε τρία κόκκινα φανάρια, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. 

Η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη, ωστόσο από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας δεν φαίνεται να προκύπτει πως έκανε κόντρα με άλλο πολυτελές όχημα μάρκας Πόρσε - όπως έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στη Voria.gr πως ο 21χρονος είχε δανειστεί το όχημα από συγγενικά του πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Μάλιστα, από χθες αργά το βράδυ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του διανομέα.

Ξεσπά η μητέρα του θύματος

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στον δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει: «Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», λέει οργισμένη.

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Για το συμβάν, διανομείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 9.00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στις 11.00, για τον ίδιο λόγο, μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία από το ΕΚΘ.