Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι οπαδοί του Άρη για το -6 (vid)

Η πορεία των οπαδών του Άρη ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 4 ώρες στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού πέρασε από τις κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης.

Πορεία οπαδών του Άρη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό βγήκαν στους δρόμους ώστε να διαμαρτυρηθούν για την αφαίρεση 6 βαθμών που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιρικό Άρη από τις επιτροπές δεοντολογίας και εφέσεων της ΕΠΟ, για τη φερόμενη πλαστογραφία στην υπόθεση Λάσκοφ.

Η πορεία των οπαδών ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες. Αρχικώς, κατευθύνθηκαν από τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τη λεωφόρο Στρατού και από εκεί στην οδό Τσιμισκή. Στη συνέχεια διέσχισαν την παραλιακή οδό και κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας ξανά στο γήπεδο του Άρη.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα ενάντια στην ΕΠΟ, τον πρόεδρό της Θεόδωρο Ζαγοράκη, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και υπέρ της δικαίωσης της ομάδας του Άρη. Στην κεφαλή της πορείας υπήρξαν αρκετά δίκυκλα οχήματα, ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας. Στην πορεία βρέθηκε και ο τιμ μάνατζερ της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θωμάς Ναζλίδης.

Το κάλεσμα της συγκέντρωσης πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι οπαδοί από τους συνδέσμους οπαδών του Άρη, SUPER3 και Ιερολοχίτες.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναρτήθηκαν πανό ενάντια στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αποστολή Τζιτζικώστα, τον Θεόδωρο Ζαγοράκη αλλά και εναντίον συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί του Άρη, «δίνουμε το ραντεβού μας με όλο αυτό το σύστημα την Παρασκευή μετά το ματς. Και από εδώ και πέρα τα ραντεβού μας θα είναι και εντός και εκτός γηπέδου για να μάθουν να σέβονται τον σύλλογο».